Gift Card

Gift Card

Dacă ești plecat/ă peste hotare, nu știi care ar fi cadoul cel mai potrivit și ți-e frică să nu dăruiești o jucarie ce nu va fi interesantă sau copilul ar putea deja să o dețină...Dacă ești în criză de timp, sau dacă programul uneori prea încărcat nu îți permite să fii prezent la un eveniment important din viața unui copilaș foarte drag Ție, noi am găsit soluția prin care îl poți face fericit.

Acum poți procura un voucher cadou ce va fi trimis pe poșta electronică a părinților și va include un cod unic, ce poate fi folosit la efectuarea cumpărăturilor online, introducând codul în câmpul special destinat.

Gift Cardul  reprezintă echivalentul sumei de bani pe care ați ales-o.

Voucher-ul cadou poate fi cumpărat din orice colț al lumii dar poate fi folosit doar pe teritoriul R. Moldova. Dacă suma cumpărăturii este mai mică decât valoarea voucher-ului, atunci diferența de bani nu se rambursează. În cazul în care suma cumpărăturii este mai mare, cumpărătorul va achita diferența de bani. 

Gift Cardul nu poate fi schimbat în bani. În cazul pierderii Gift Cardului, acesta nu este restabilit și banii nu sunt returnați. Gift Cardul poate fi folosit o singură dată.

ATENTIE! Gift Cardul poate fi folosit doar pentru cumparaturi (achitari) online pe situ-ul www.toyland.md. In reteaua magazinelor TOYLAND Gift Cardul nu se accepta.

De la
Către
700 lei
Forma de notificare
E-mail*
Data