2020 Motocicleta electrica neagra BJX-88

2020 Motocicleta electrica neagra BJX-88

Articol 054138

999.00 lei 1300.00 lei
BJX-88 Neagra - Electric Ride On Motorcycle


De acum copilul tau poate avea propria motocicleta! Realizati visul copilului dumneavoastra prin cumpararea unei motociclete confortabile BJX-88 intr-un cadru negru atragator. Dezvolta acum pasiunea copilului tau, pe care o vei putea impartasi impreuna in viitor, depasind impreuna cai largi. Lasa-l sa simta bucuria si libertatea autovehiculului!


Un vehicul alimentat cu baterii pentru copii arata ca o adevarata motocicleta - cu diferenta ca este adaptat unui copil de cativa ani. Constructia solida si puternica din materiale de inalta calitate este responsabila de distractia constanta timp de multi ani. Motocicleta BJX-88 este proiectata intr-un stil modern, care va satisface gusturile nu numai celor mai tineri iubitori de jucarii auto, ci si ale parintilor lor. Interiorul rafinat in cel mai mic centimetru si elementele care imita piesele reale vor face copilul sa se simta ca o motocicleta adevarata.


Jucaria auto BJX-88 este destinata tuturor copiilor cu varsta peste 3 ani, dar sub ochiul tau atent chiar si calaretii mai tineri o pot folosi. Motocicleta prezentata pe o baterie este certificata CE si asamblarea sa este extrem de simpla si scurta - va va dura aproximativ 30 de minute.


Virsta recomandata: 3 ani +

Model: BJX-88

Culoare: Neagra

Motor: 1x18W

Baterie: 1x6V, 4,5Ah

Cutie de viteze: inainte si inapoi

Roti: din plastic cu banda de cauciuc

Dimensiuni: 82x41x51cm

Viteza: 1,5-3 km/h

Masa masinei: 5 kg

Greutatea maxima a copilului: 20 kg

Timp de incarcare baterie: 8 ore

Timp de mers continuu: pina la 1 ora

Lumini fata

Confectionat din metal si mase plastice.

Produse asemănătoare