562207 Mega Set Casa L.O.L. Surprise! Winter Disco CHALET

562207 Mega Set Casa L.O.L. Surprise! Winter Disco CHALET

Articol 048042

6499.00 lei
Cel mai asteptat si cel mai nou produs de la L.O.L. SURPRISE! seria "Winter Disco" - Casa de iarna CHALET. Aceasta este o casa magica cu trei etaje, cu piscina, patinoar, mobila, terasa, multe accesorii si un adevarat telescaun!
In acest mega-set veti gasi mai mult de 95 de surprize la despachetare.
Casa are 3 etaje de surprize! La primul etaj sunt 2 camere: o zona confortabila, cu un semineu luminos si un living spatios, cu canapele si o sfera stralucitoare. La etajul doi veti gasi un dormitor linistit si o baie cu efecte sonore. La etajul al treilea exista o mansarda cu terasa si bucatarie, precum si un lift cu care papusile pot fi coborate la primul etaj.
Chalet-ul are un patinoar iluminat, care trebuie umplut cu apa si apoi inghetat. Sunt incluse patine pentru toate papusile ai animalele de companie L.O.L. Surprise!
O ghirlanda stralucitoare impodobeste intrega casa.
La fel gasesti in acest set si noua familie exclusiva L.O.L. SURPRISE !: un baiat, o fata si un animal de companie. Baiatul si fata isi schimba culoarea in apa rece sau calda, iar animalul de companie scuipa apa.
Pentru functionare este nevoie: 6 baterii AA (nu sunt incluse), 3 baterii AAA (nu sunt incluse), 15 baterii LR44 (incluse), 3 baterii LR41 (incluse).
Recomandat copiilor de la 3 ani.

Produse asemănătoare