7899 Masina electrica Audi RS Q8 - culoarea roz

7899 Masina electrica Audi RS Q8 - culoarea roz

Articol 058178

5642.00 lei
Audi RS este un vehicul cu o forma distinctiva - nu trebuie ratat. Este o masina care poate face fata oricarui drum, aducand emotii senzationale fiecarui sofer - in special celui mic.
Versiunea pentru copii a Audi are o unitate de 2x45W, care, in combinatie cu o baterie de 12V7Ah, va permite sa jucati la viteze de la 3 la 5 km / h. Mai mult, modelul este echipat cu o transmisie automata cu trei viteze, astfel incat fiecare sofer mic sa ajusteze viteza vehiculului in functie de abilitatile sale. Marele avantaj al Audi RS Q8 prezentat pentru copii este ca modelul este realizat din materiale de inalta calitate, care sunt responsabile pentru durabilitatea masinii. Toate elementele sunt lipsite de capete ascutite, ceea ce garanteaza siguranta jocului. Versiunea miniaturizata a masinii Audi pentru copii este montata pe roti resapate EVA, permitand o conducere confortabila pe diferite tipuri de suprafete. Modelul prezentat este format din elemente caracteristice marcii care arata excelent in fiecare editie. Alegand modelul Audi RS, puteti fi sigur ca fiecare copil mic - atat fete, cat si baieti, va fi fascinat de posibilitatea conducerii independente. Setul include o telecomanda dedicata 2.4G, care are functia de a transmite directia si viteza de deplasare, precum si posibilitatea unei opriri de urgenta.
Un volan cu claxon si melodii este plasat chiar langa tabloul de bord, pe care sunt imitatii de indicatoare si ceasuri, si un panou de muzica cu un player MP3. Este suficient sa incarcati melodiile selectate pe player sau pe pendrive, astfel incat soferii sa poata simti distractia in timp ce calatoresc cu melodiile lor preferate in fundal. Vehiculul cu baterii pentru copii este foarte usor de utilizat - pentru a incepe sa conduceti, apasati butonul de pornire situat langa volan, apoi folositi pedala de gaz.
Varsta recomandata: 3+
Confectionat din metal si mase plastice.
Motor: 2x45W
Baterie: 12V7Ah
Cutie de viteze: Automata, 3 trepte
Dimensiuni: 101cm x 62cm x 51cm
Max. Viteza: 3-5km / h
Greutate: 13,5 kg
Max. Sarcina: 25 kg
Timp de incarcare: 8 ore
Durata de utilizare: 1-2 ore
Frana: Automata la eliberarea pedalei de gaz, frana de urgenta de la RC

Produse asemănătoare