9701SQ1 Set de joaca surpriza cu papusa Itty Bitty Small ZURU

9701SQ1 Set de joaca surpriza cu papusa Itty Bitty Small ZURU

Disponibilitate: în stock

Articol 054682

355.00 lei
Total: 355.00 lei
Esti invitat la petrecerea cu ceai! La fel ca Itty Bitty Prettys, indiferent daca esti un rocker rebel sau un pisoi nebun, toata lumea este binevenita la petrecerea de ceai Itty Bitty Prettys! Desfaceti ceasca de ceai Itty Bitty Prettys pentru a gasi magia ce se afla inauntru! Dizolva-ti pachetelul de ceai pentru a gasi tinuta si pantofii eleganti ai lui Itty Bitty Pretty. Urmariti dizolvarea cubului spumant care dezvaluie accesorii si mai funky! Cu peste 12 surprize fabuloase de desfacut, veti gasi toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a gazdui cea mai tare petrecere cu ceai! Cu 13 itty Bitty Prettys intelepte si elegante pe care le poti colecta. Pe cine vei gasi?
Caracteristici:
Itty Bitty Prettys Tea set: Esti invitat la petrecerea cu ceai! Cu peste 12 surprize fabuloase de desfacut si cu 13 Itty Bitty Prettys intelepte si elegante pe care le poti colectiona;
Multe surprize stilate in interior: 12+ surprize in interior, inclusiv propria ceasca de ceai reutilizabila, accesorii, pliculet de ceai, cub sclipitor si multe altele!
Colectioneaza si distribuie: Creeaza amintiri unice pentru toata viata cu 13 papusi de colectionat;
Vezi magia: dizolva-ti punga de ceai magica in ceasca pentru a dezvalui o parte din tinuta si accesoriile elegante ale lui Itty Bitty Prettys;
Urmareste-ti cubul sclipitor dizolvandu-se intr-o explozie stralucitoare in ceasca pentru a-ti gasi accesoriile super dragute Itty Bitty Prettys.
Setul include: Fiecare ceasca mica de ceai Itty Bitty Prettys vine cu 1 ceasca de ceai, 1 papusa Surprise Itty Bitty, 1 plic de ceai magic, 1 cub Fizzing, 1 tinuta, 1 set de accesorii elegante (inclusiv pantofi, bijuterii, ochelari si multe altele), 1 suport pentru farfurii / papusi , 1 mini ceainic, 1 mini ceasca de ceai, 1 pachet de aluat de bumbac cu bomboane: 3,0 g , 1 set de decoratiuni pentru delicatese, 1 ghid al colectionarului.
Confectionat din mase plastice si materiale textile.

Produse asemănătoare