Mărfuri în aşteptare

Super noutate!!!

În curînd vom avea pe stock pixurile 3Doolder Start 3D.

O inovaţie şi o surpriză placută pentru toţi copii creativi ce sunt în căutarea unui produs WOW.

Creionul 3Doodler Start foloseşte un flux constant de eco-plastic maleabil care se întăreşte repede în timp ce se raceşte, aducînd la viaţă orice obiect sau formă tridimensională, direct sub ochii tai.

3Doodler Start se utilizează la fel ca celelalte pixuri 3D, dar spre deosebire de ele, datorită punctului de topire scăzut, 3Doolder Start 3D este un produs mult mai sigur pentru copilul tău, evitînd la 100% posibilitatea de a se arde.

Mai mult, bio-plasticul care se topeşte este în totalitate biodegradabil, fiind astfel, nu doar un produs extrem de interesant, dar şi unul ecologic.

Odată topit, plasticul se raceşte şi se întăreşte, putînd fi atins imediat ce iese din stilou. Această tehnologie permite copiilor tăi să deseneze în aer.

Şi pentru că nu necesita multă căldura în procesul de lucru, 3Doodler Start consumă foarte puţin, astfel încat nu este necesar să fie conectat mereu la priză. Are încorporată o baterie reîncărcabilă care permite o utilizare continuă wireless de pînă la 45-60 de minute, aceasta însemnînd 2-3 ore de creaţie continuă.

Cu Toyland imaginaţia nu are limite.

                                            

Înregistrare
E-mail-ul Dvs.
Creați parola
Repetați parola
Autorizare
E-mail-ul Dvs.
Parola
Forma de notificare
E-mail*
Data