Descoperă noua căsuță L.O.L. SURPRISE Winter Wonderland Surprise

Descoperă noua căsuță L.O.L. SURPRISE Winter Wonderland Surprise

07.10.2020

Așteptarea a luat sfârșit. Vă prezentăm noua căsuță L.O.L. SURPRISE Winter Wonderland Surprise. Este o casă minunată cu 3 etaje, bazin, patinoar, mobilă, terasă, un teleferic și o mulțime de accesorii. 

Copilul tău va avea parte de 95 de surprize la despachetare, Trebuie să menționăm faptul că păpușile L.O.L. SURPRISE nu sunt incluse în acest set.

Te așteaptă 3 etaje pline cu surprize.  La primul etaj se află două camere: o zonă cu șemineu și un dormitor larg.

La etajul doi veți găsi un alt dormitor, baie cu efecte sonore. La etajul trei se află mansardă cu terasă și bucătarie, dar și un teleferic, cu ajutorul căruia puteți coborî păpușile la primul etaj.

Căsuța dispune și de un patinoar, peste care puteți turna apă iar apoi îl înghețați. Păpușile L.O.L. SURPRISE vor putea practica cu usurință patinajul artistic. Toate accesoriile sunt împachetate într-un autobuz, în interiorul căruia veți găsi elemente necesare pentru interiorul căsuței. Setul include: patinoar (apă și gheața nu sunt incluse în set), jacuzzi, teleferic, piese pentru asamblarea căsuței, piese pentru interior (mobilă, accesorii). Pentru joc veți avea nevoie de 6 baterii tip AA (nu sunt incluse în set), 3 baterii tip AA (nu sunt incluse in set), 15 baterii tip LR44 (sunt incluse in set). Recomandat copiilor de la 3 ani.