Păpușile Rainbow High vor fi disponibile în curând în toate magazinele TOYLAND

Păpușile Rainbow High vor fi disponibile în curând în toate magazinele TOYLAND

14.09.2020

Păpușile noului brand Rainbow High, produsul gigantului american MGA Entertainment vor fi disponibile la sfârșitul lunii septembrie în toate magazinele Toyland Moldova.
Veți avea parte de 7 păpuși drăguțe cu părul lung și colorat. Jucându-se cu aceste păpuși, fetița dumneavoastră nu se va plictisi niciodată. 

Datorită părului lung, puteți crea coafuri fără număr, totul depinde de fantezia dumneavoastră. 

Vă prezentem cele 7 păpuși din colecția Rainbow High.

1) Amaya Raine - preț: 1070 de lei

Amaya Raine este o papusa exclusiva de la Rainbow High. Aceasta este urmata in ambalaj de setul Hai Studio. Este un set complet de produse si accesorii pentru frizerie. Amaya Raine are un par uimitor de culorile curcubeului. Tinuta ei este formata dintr-un top fermecator, o fusta si un blazer. cercei si cizme inalte. Setul include: 1 papusa, imbracaminte, 1 pereche de incaltaminte, 1 pereche de cercei, 1 stand, aplicator vopsea par, 1 pieptene, vopsea pentru par - 4 culori, 1 gel pentru par, 5 ace de par. Varsta: 6-13.

2) Jade Hunter - preț: 966 de lei 

Jade este o papusa nonconformista. Nu ii pasa de noile tendinte din domeniul fashion, pentru ca are stilul ei si viziunile propriu despre moda. Spre deosebire de celelalte papusi Rainbow High, Jade are o tinuta street-style. Daca iti place sa spargi tiparele, atunci aceasta papusa este perfecta pentru tine. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Varsta: 6-13.

3) Poppy Rowan - preț: 966 de lei

Poppy Rowan este o papusa extravaganta careia nu ii este frica de experimente. Ii place mereu sa vina cu idei noi si ingenioase, care vor surprinde pe toti cei din jur. Poppy este imbracata din cap pina in picioare in portocaliu. Este o papusa glamuroasa cu un simt estetic deosebit. Viseaza intr-o zi sa cucereasca premiul Grammy. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Varsta: 6-13.

4) Skyler Beadshaw - preț: 966 de lei 

Skyler este o alta papusa sclipitoare din colectia brandului Rainbow High. Este una din cele mai talentate fashion-designeri. Nu ii place sa fie in centrul atentiei si prefera ca faptele si meritele sale sa vorbeasca in locul ei. Skyler este o papusa foarte creativa, ce poarta tinute clasice. Colectionati toate cele 6 papusi din colectia Rainbow High. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Varsta: 6-13 ani.

5) Sunny Madison - preț: 966 de lei 

Este o papusa uimitoare cu un stil ce o deosebeste de celelalte personaje din colectia Rainbow High. Este o papusa energica si cu chef de viata. Sunny este imbracata in galben din cap pina in picioare. Are gene lungi si par lung si frumos, astfel puteti crea o multime de coafuri. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Varsta: 6-13 ani.

6) Ruby Anderson - preț: 966 de lei 

Papusa Ruby Anderson de la Rainbow High este imbracata in rosu din cap pina in picioare. Are gene lungi si par lung si frumos, astfel puteti crea o multime de coafuri. Ruby are doua tinute superbe, care ii ofera un look stilat si extravagant. Colectioneaza toate cele 6 papusi Rainbow High. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Varsta: 6-13.

7) Violet Willow - preț: 966 de lei 

Faceti cunostinta cu una din papusile dragute si fashioniste de la Rainbow High - Violet. Eroina noastra si-a dat seama de mica ca va deveni vedeta. Violet are un stil glamuros si poarta tinute luxoase pentru ca este mereu in centrul atentiei. Papusa va cuceri inima fetitei dumneavoastra. Setul include: 1 papusa, 2 seturi de imbracaminte, 2 perechi de incaltaminte, 1 pieptene, 1 accesoriu, 2 cuiere, 1 stand. Limita de varsta: 6-13 ani.