Despre noi

Despre noi

Compania Toyland debutează la data de 1 iunie 2006 în Republica Moldova atunci cînd, inspirați de feeria sărbatorii copiilor, se materializase ideea creării unui concept inedit, menit să dea copilariei un plus de satisfacție, fericire și multă culoare. 

În anul 2019 își extinde activitatea și în Romania.

Încrederea, transparența, caliatea înaltă și comoditatea reprezintă prioritățile companiei, iar scopul nostru se concentrează spre stabilirea unei legături călduroase cu fiecare cumpărător. Astfel, de șaisprezece ani, impărtășim bucuriile părinților și ale copilașilor, oferindu-le o varietate de produse sigure, calitative și accesibile.

La moment, rețeaua Toyland este formată din 8 magazine cu o amplasare extrem de reușită, un depozit en-gros și un magazin online, unde veți găsi un sortiment variat de produse pentru copii și reduceri pentru toate buzunarele.

Din anul 2019, Toyland se bucură de o frumoasă colaborare cu eMAG – liderul pieţei de retail online în România unde suntem clasați printre primele poziții în topul vânzărilor de jucării.

În decembrie 2021 am deschis primul magazin fizic în București care ne încântă cu rezultate favorabile și suntem, în continuare, în proces de dezvoltare pentru a aduce bucurie tuturor clienților noștri cu cele mai noi jucării și cu prețuri accesibile.

VĂ AŞTEPTĂM CU MARE DRAG PE TĂRÎMUL MAGIC AL JUCĂRIILOR ŞI AL AVENTURILOR CAPTIVANTE.

 

 

Despre noi