Despre noi

Despre noi

Compania Toyland a debutat la data de 1 iunie a anului 2006 atunci cînd, inspirați de feeria sărbatorii copiilor, s-a materializat ideea creării unui concept inedit, menit să dea copilariei un plus de satisfacție, fericire și multă culoare.

Încrederea, transparența, caliatea înaltă și comoditatea reprezintă prioritățile companiei, iar activitatea noastră a fost mereu concentrată spre a fi cît mai aproape de necesitățile fiecărui cumpărător. Astfel, de paisprezece ani impărtășim bucuriile părinților și a copilașilor, oferindu-le o varietate de produse sigure, calitative și accesibile.

La moment rețeaua Toyland este formată din nouă magazine dintre care unul în orașul Bălți, cu o amplasare extrem de reușită, o baza en-gros, unde puteți cumpăra produsele la un preț mai mic și un magazin online, unde la fel beneficiați de reduceri semnificative.

Mai mult ca atât, dispunem un teren de joacă și aparate de joacă , cu activități atît pentru bebeluși cît și pentru copilașii mai măricei, o cafenea - unde pregătim Pizza foarte gustoasă, unde Vă puteți petrece plăcut timpul împreună cu copilul sau puteți sărbători aniversarea piciului Dvs.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG PE TĂRÎMUL MAGIC A JUCĂRIILOR ŞI A AVENTURILOR CAPTIVANTE.

 

 

Despre noi