Regulament reduceri

Regulament reduceri

Reducerile pe site sunt valabile doar pentru persoane fizice(tipul inregistrarii persoana fizica)!

In magazinul online toyland.md beneficiate de 3 tipuiri de reduceri personalizate.

Pentru a beneficia de oricare tip de reducere trebuie sa fiti inregistrati si logati pe site in timpul efectuarii comenzii.

 

Primul tip.

La inregistrare pe site benefeciati de 10% reducere pentru prima comanda. Reducerea de 10% este valabila doar pe siteul toyland.md, nu si in magazinele fizice Toyland.

Reducerea data nu are termen de valabilitate si expira in urma efectuarii primii comenzi.

Dupa efectuarea primii comenzi benefeciati in continuare de reducere de tipul doi.

 

Al doilea tip.

Initial fiecare client inregistrat si logat pe site beneficiaza de 5% reducere.

Acest tip de reducere creste in dependent de cumparaturile factute timp de 1 luna calendaristica conform urmatorului algoritm:

  • La inregistrarea pe site primesti 5% reducere
  • La cumpararea produselor in suma de minim 1500 lei pe parcursul unei luni calendaristice primesti 6%reducere
  • La cumpararea produselor in suma de minim 3000 lei pe parcursul unei luni calendaristice primesti 7%reducere (daca procentul de reducere precedent a fost 6%)
  • La cumpararea produselor in suma de minim 5000 lei pe parcursul unei luni calendaristice primesti 10%reducere (daca procentul de reducere precedent a fost 7%)

Acest tip de reducere poate fi folosit si in magazinele Toyland din Moldova sau Romania si cumparaturile se cumuleaza pentru cresterea procentului de reducere inclusiv si din magazinele fizice din Moldova si Romania pe parcursul unei luni calendaristice.

 

Al treilea tip.

In urma cumparaturii pe site, unde suma minima a comenzii este 1000 lei inclusive reducerea de care beneficiate, obtineti 20% reducere pentru urmatoarea comanda online. Dar atentie acest tip de reduceri are si termen de valabilitate – 30 zile. Daca pe parcursul a 30 de zile nu folositi reducerea(nu faceti nici o comanda pe site) reducerea data se pierde si procentul de reducere se intoarce la cel precedent.

Reducerea data nu poate fi folosita si in magazinele fizice din Moldova si Romania, doar pe site-ul toyland.md.