Noua colecție de păpuși NA NA NA Surprise - în curând în toate magazinele Toyland Moldova

Noua colecție de păpuși NA NA NA Surprise - în curând în toate magazinele Toyland Moldova

14.09.2020

Avem o noutate bună pentru toți fanii păpușilor Na Na Na Surprise. Până la sfârșitul lunii septembrie vom avea în vânzare păpușile din al doilea val din cel de-al doilea sezon Na Na Na Surprise.
Cei 6 eroi noi însoțiți de câte un animăluț-jucărie ard de nerăbdare să vă cunoască.

Pentru a vă familiariza cu cele 6 personaje noi, îi vom descrie pe fiecare în parte.

1) Melania Mod - preț: 595 de lei

Melania Mod este o păpușă sclipitoare cu părul de culoare violet. Păpușa este urmată în set de o jucărie-iepuraș. Pentru a o găsi căutați semnul "floarei" pe ambalaj. Setul include: 1 jucărie-animăluț, 1 păpușă, îmbrăcăminte pentru păpușă, 1 pereche de încălțăminte, 1 paie de hirtie, 1 pachet cu confetti. Vârsta minimă : 3+

2) Tommy Torro - preț: 595 de lei 

Tommy Torro este un băiețel pasionat de toate activitățile sportive. Păpușa este urmată în set de o jucărie-taur. Pentru a o găsi căutați semnul "taurului" pe ambalaj. Setul include: 1 jucărie-animăluț, 1 păpușă, îmbrăcăminte pentru păpușă, 1 pereche de încălțăminte, 1 paie de hirtie, 1 pachet cu confetti. Vârsta minimă recomandată: 3+.

3) Juli Joyful - preț: 595 de lei 

Juli Joyful este o păpușă romantică cu păr brunet. Aceasta este însoțită în set de o jucărie-panda. Pentru a o gasi, căutati semnul "bambusului" pe ambalaj. Colectionați toate cele 6 păpuși din noul val NA NA NA SURPRISE. Setul include: 1 jucărie-animăluț, 1 păpușă, îmbrăcăminte pentru păpușă, 1 pereche de încălțăminte, 1 paie de hirtie, 1 pachet cu confetti. Vârsta minimă: 3+.

4) Bianca Bengal - preț: 553 de lei

Bianca Bengal este o păpușă îndrăzneață cu părul alb ca zăpada. Aceasta este însoțită în set de o jucărie-tigru. Pentru a o găsi căutați semnul "lăbuță" pe ambalaj. Setul include: 1 jucărie-animăluț, 1 păpușă, îmbrăcăminte pentru păpușă, 1 pereche de încălțăminte, 1 paie de hartie, i pachet cu confetti. Vârsta minima recomandată: 3+.

5) Bebe Groovy - preț: 553 de lei

Este o păpușă care se bucură de viață cu un păr fin galben. Păpușa este însoțită în set de o jucărie-iepuras. Pentru a o găsi căutați semnul "iepuraș" pe ambalaj. Setul include: 1 jucarie-animăluț, 1 păpușă, haine pentru păpușă, 1 pereche de încălțăminte, 1 paie de hirtie, 1 pachet cu confetti. Vârsta minimă recomandată: 3+.

6) Paula Purrfect - preț: 595 de lei

 Paula Purrfect este o păpușă foarte drăguță cu parul alb. Este însoțită în set de o jucărie-pisicuță. Pentru a o gasi căutati semnul motănașului pe ambalaj. Setul include: 1 jucarie-animăluț, 1 păpușă, îmbrăcăminte pentru păpușă, 1 pereche de incaltaminte, 1 paie de hirtie, 1 pachet cu confetti. Recomandat copiilor cu vârsta minimă de 3 ani.

Vom anunța suplimentar ziua în care veți putea achiziționa noile păpuși Na Na Na Surprise.