Carucior pentru papusi cu gentuta Alice culoare roz cu buline

Carucior pentru papusi cu gentuta Alice culoare roz cu buline

Cod produs 056959

Articol 3821

1050.00 lei
Carucior Alice Deep Doll - buline roz

Daca sunteti in cautarea unui carucior pentru papusi pentru fiica dvs. mica, avem un sfat pentru dvs. - alegeti un carucior din seria Alice. De ce?
Are multe avantaje si utilizari, iar designul sau vorbeste de la sine.
Acest carucior roz cu buline bleumarin este o jucarie multifuntionala care poate fi usor convertita dintr-un carucior clasic intr-o alta versiune.
Atunci cand alegeti un carucior pentru transportul papusilor, ar trebui sa se tina cont de inaltimea copilului si de scopul jucariei, astfel incat sa fie confortabil si posibil sa se joace in orice conditii - nu numai acasa sau in camera de joaca. Acest model are un maner reglabil, datorita caruia caruciorul poate creste odata cu copilul dumneavoastra.
Iar constructia de tevi din aluminiu durabile si un capac din plastic impregnat va vor permite sa transferati distractia in parc sau curte.

Versiunea clasica a caruciorului roz consta dintr-un carucior retractabil cu urechi si un baldachin pliant care protejeaza papusa de soare.
In interiorul suportului exista asternuturi de culoarea corespunzatoare, constand dintr-o plapuma si o perna, ceea ce va face calatoria papusii foarte placuta si confortabila.
Cu toate acestea, daca fata vrea ca copilul ei de jucarie sa poata merge in pozitie asezat, este suficient sa scoateti suportul pentru bebelusi, sa reglati unghiul tetierelor si al tetierelor alese de bona iar apoi sa fixati papusa cu centura de siguranta.Transformarea unui carucior clasic intr-un carucior de zi cu zi este instantanee.

Include:
Carucior Alice;
Carucior pentru copii;
Lenjerie de pat: perna si patura;
O geanta;
Instructiuni pentru asamblare usoara.

Acest carucior colorat va fi un cadou minunat pentru toate fetitele de la 3 ani.
Fabricat din materiale certificate de cea mai inalta calitate, care garanteaza fiabilitatea si o durata lunga de viata a jucariei.
Caruciorul are un certificat CE care confirma conformitatea acestuia cu cerintele directivelor Uniunii Europene. Carucior Alice este ambalat intr-o cutie de carton originala, asamblarea sa este foarte simpla si rapida.


Dimensiunile caruciorului Alice si elemente suplimentare:
Carucior: lungime 67 cm x latime 36 cm x inaltime 67 cm,
Inaltimea scaunului: 32 cm,
Roata: 14,5 cm x 3 cm,
Transport: lungime 38,5 cm x latime 22 cm x inaltime 10,5 cm,
Tenjerie de pat: 27 cm x 22 cm,
Perna: 14,5 cm x 22 cm.
Caruciorul este compatibil cu orice papusa de marimea 38 cm.
Marimea Pachetului : 36,5 cm x 44,5 cm x 14 cm.
Produs fabricat din mase plastice,metal si textil.

Produse asemănătoare