566960 Set cu papusa L.O.L. Surprise! W1 Seria REMIX HAIR FLIP muzical

566960 Set cu papusa L.O.L. Surprise! W1 Seria REMIX HAIR FLIP muzical

Disponibilitate: în stock

Articol 053302

299.00 lei 481.00 lei
Total: 299.00 lei
Iti place sa asculti muzica? Atunci descopera seria L.O.L. Surprise! Remix Hairflip - cu surpriza muzicala si papusi cu par si coafuri stralucitoare! Fiecare papusa are un stil muzical diferit (pop, rock & roll, R&B si country). Include discul, apasa si roteste pentru ca melodia sa ruleze. In set vei gasi 15 surprize printre care si instrumente muzicale care se potrivesc stilului papusii.
Papusile ascund o surpriza si in par, desprindeti coditele si cositele si veti vedea. Colectioneaza fragmentele muzicale si versurile pentru a combina si forma intreaga piesa.
Papusile isi pot schimba culoarea in apa calda sau rece. Important! Parul papusii nu isi schimba culoarea. Nu-l uda. Ambalajul setului este sub forma de difuzor. Daca unesti ambalajele a doua papusi Remix si unul cu Pets Remix vei obtine un casetofon. Colectia include 12 papusi stralucitoare si elegante cu coafuri la moda. Colecteaza-le pe toate! Pentru functionare sunt necesare 2xAA nu sunt incluse in set.
Atentie! Produsul prezentat este de tip Surpriza, modelul/culoarea fiind dezvaluit abia dupa desfacerea ambalajului. Fiecare pachet contine o papusa si accesorii, iar acestea se trimit aleator! Nu este posibila alegerea unui anumit model.
Recomandat copiilor de la 3 ani.
Confectionat din materiale polimerice.

Produse asemănătoare