661 Set constructor magnetic Magnastix 29 elemente mari

661 Set constructor magnetic Magnastix 29 elemente mari

Disponibilitate: în stock

Articol 054130

348.00 lei 700.00 lei
Total: 348.00 lei
Caramizi magnetice Magnastix pentru copii - 29 de elemente

Caramizile magnetice sunt o jucarie educationala perfecta pentru fiecare copil. Elementele incluse in setul Magnastix au magneti foarte puternici, care permit plierea cladirilor interesante de catre unii mici constructori. Dimensiunea mare a elementelor face caramizile foarte sigure pentru copii, in plus este simplu sa le prinzi de mainile mici ale copiilor.

Distractie buna cu caramizi magnetice Magnastix afecteaza pozitiv dezvoltarea copilului, permite imbunatatirea abilitatilor motorii si coordonarea mainilor si picioarelor intr-un mod foarte placut. Mai mult, folosirea caramizilor Magnastix in timpul jocului impreuna cu prietenii sau familia va dezvolta simturile si imaginatia unui copil, va invata, de asemenea, diferentierea culorilor, formelor si modelelor materialelor, luminand timpul petrecut cu cel mai apropiat.

Caramizile multicolore, colorate, vor atrage atentia copilului, atragand privirile si incurajand distractia lunga si interesanta. Dezvoltarea sarcinilor va oferi o multime de atractii si experiente noi pentru un copil, iar multimea acestuia va permite crearea de piese noi cu ajutorul unei jucarii. Setul este format din 29 de elemente in diferite culori si o galeata in care sunt ambalate. Faciliteaza cu adevarat depozitarea si transportarea lor la fel, eliminand riscul pierderii elementelor. Toate produsele sunt fabricate din materiale de inalta calitate, au un certificat CE, care garanteaza securitatea copilului si mediul inconjurator. Jucaria este recomandata copiilor peste 18 luni de viata.
Setul include:
- 9 bile colorate,
- 6 bete semicirculare,
- 4 sticksi,
- 6 betisoare,
- 4 emisferi.
Dimensiunile elementelor:
- bile colorate: 17 cm,
- bastoane semicirculare: 10 cm,
- bastoane: 14 cm i 8 cm.
Dimensiunile ambalajului:
- 20 cm x 15 cm x 14 cm.
Confectionat din metal si mase plastice.

Produse asemănătoare