Set Fabrica Nisip Kinetic 4 culori cu accesorii 907g

Set Fabrica Nisip Kinetic 4 culori cu accesorii 907g

Cod produs 060647

Articol 71603

599.00 lei
Nisipul calitativ pentru dezvoltarea creativitatii copiilor -Sandisfactory Set - va permite nu doar sa va distrati alaturi de copiii vostri dar si sa creati diferite forme astfel asigurand un proces de joaca inteligent si foarte inventiv.

Noul nisip kinetic este realizat din 98 % de nisip natural si 2 % de material special pentru crearea unei plasticitati mai mari a acestuia.
Puteti amesteca, sculpta, mototoli, taia, turna, modela sau utilize pentru a crea picturi si multe alte capodopere.

Formula unica permite nisipului sa isi pastreze forma perfecta sis a nu se lipeasca. Este foarte placut la atingere si potrivit pentru reducerea nivelului de stres din organism.
Setul contine 3 culori primare de nisip - rosu, galben si albastru, precum si un negru pronuntat care contrasteaza frumos celelalte culori. Acestea pot fi amestecate cu usurinta pentru a crea noi culori si pentru a adauga un surplus de amuzament in procesul de joaca.
Nisipul este sigur si hipoalergenic, astfel copilasii se pot juca fara grija. De asemenea, acesta nu se dizolva in apa, nu ramane pe suprafete si este usor de depozitat datorita amabalajului cu inchidere resigilabila.

Acest nisip poate fi utilizat continuu, nu se usuca, nu isi pierde din proprietati si poate fi un adevarat ajutor pentru dezvoltarea motoricii fine, abilitatilor creative si largirea orizonturilor imaginatiei.

Recomandat copiilor de la 3+.

Produse asemănătoare