Ești gata să descoperi noile surprize de la LOL - Seria QUEENS?

Ești gata să descoperi noile surprize de la LOL - Seria QUEENS?

03.03.2022

Seria Queens este o adevărată capodoperă deoarece cuprinde o gamă de păpuși perfecte și unice, potrivite pentru orice fetiță. Colecția se bucură de un adevărat succes, iar păpușile au deja numeroși fani în întreaga lume.

Cunoaște-le acum pe divele colecției Queens și alege-o pe cea care ți se potrivește.

Splash Beauty - o prințesă deosebită cu un stil unic și un păr fenomenal, o să vă acapareze atenția și inimile. Atât de gingașă și senzațională în acelasi timp, micuța păpușă vă va impresiona cu manierele elegante, frumusețea și strălucirea ei.
Mai mult, Beauty vine la pachet cu o surpriză senzațională. Părul ei își schimbă culoarea în anumite circumstanțe dar vă lăsăm pe voi să aflați care sunt ele.

Miss Divine - Diva frumuseții și o prietenă devotată, îți va asculta toate secretele, va fi companionul numărul 1 în orice joc și te va susține în cele mai trăsnite idei în jocuri de jol sau imitare.
O vei îndrăgi din primele clipe datorită frumosului ei păr, hainelor sale de lux și ochilor incredibili.

Prism - atât de unică și minunată, păpușica te va încânta cu stilul ei deosebit și te va conduce în lumea jocurilor. Descoperă cele 20 de surprize ascunse în noul set și lasa-te purtată de imaginație pentru a implementa alături de Prism toate ideile și reprizele din desene animate care îți apar în minte.

Runway Diva - frumoasă și originală, te vei simți o adevărată Divă alături de ea. Runway Diva este creativă, impresionantă și de o frumusețe care îți taie respirația. Cu un stil nonconformist, păpușa te îndeamnă să accepți diferențele, să tinzi spre unicitate și să te lași purtată de val.

Indiferent pe care o alegi, fii sigură că vei avea parte de o experiență unică și te vei simți cu adevărat membră a echipei Queens.