Rainbow High ”Junior” - Noua colecție te așteaptă!

Rainbow High ”Junior” - Noua colecție te așteaptă!

02.03.2022

Noile păpuși Rainbow High sunt aici ca să îți coloreze viața și să îți aducă zâmbetul pe buze. Păpușile originale, elegante și atât de pline de farmec abia așteaptă să fie prietenele tale. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Violet Willow - gingașă și hazlie, este o personalitate cu planuri grandioase de viitor. Este extrem de pasionată de Vlogul pe care il monitorizează constant și poate fi văzută deseori înregistrând momente pentru rețelele ei de socializare.

Aceasta este foarte prietenoasă dar și practică, gestionând cu succes situațiile critice.

Skyler Bradshaw - timidă și liniștită, dar cu mâini de aur, crează cele mai deosebite modele în indrustria modei și își câștigă renumele datorită capodoperelor sale. Își face cu ușurință prieteni și este atât de drăguță

Încât nu ai cum să nu o iubești.

Culoarea ei reprezentativă e albastru.

Jade Hunter - o fire băiețoasă dar foarte sensibilă, are un stil aparte care uimește. Protagonista și-a câștigat renumele datorită talentului deosebit în arta machiajului profesional.

Jade își iubește munca și îi este greu să accepte criticile, mai ales când se discută despre eforturile ei. Ea își exprimă deschis emoțiile, iar acest fapt o scutește de multe neplăceri.

Sunny Madison - cea mai veselă și plină de energie domnișoară din colecția Rainbow High. Deși poate părea zbuciumată și agitată, Sunny este doar foarte expresivă și dispune de un entuziasm de invidiat. Poate fi neîndemânatică în situații tensionate dar este și foarte empatică, încercând să ajute în totalitate pe toată lumea.  

Alege păpușa care este mai aproape de personalitatea ta și fii cea mai în trend fetiță cu cele mai deosebite personaje.