Rainbow High prezintă noua colecție Pacific Coast!

Rainbow High prezintă noua colecție Pacific Coast!

03.03.2022

Zilele călduroase de vară sunt așteptate cu mult drag de toți, atât de maturi cât și de copii, dar cu noua colecție Rainbow High ”Pacific Coast” ai parte de vară tot anul împrejur. Elegante, cochete și colorate, păpușile vor fi adevărate surprize pentru tinere domnișoare, oferindu-le experiențe unice de joacă.

Noua colecție este atât de strălucitoare și impresionantă, încât nu vei putea rezista tentației de a le avea pe toate la tine acasă.

Hali Capri - Este o adevărată fashionistă într-o lume în care accentele albastre sunt întotdeauna la modă. Stilul ei unic o face să iasă în evidență oriunde, iar accesoriile nu numai că se combină frumos cu ținuta ei, dar sunt și utile pentru o zi la plajă.

Harper Dune - frumoasa blondă cu piele întunecată este caracterizată de acest contrast izbitor care o face observabilă și atât de populară în lumea modei. Cu părul ei superb și ochii de o strălucire de invidiat, Harper atrage toate privirile și poate deveni eroina principală în toate jocurile cu păpuși.

Bella Parker - angelică și gingașă, este cu adevărat cea mai adorabilă păpușică din colecție. Caracterizată de culori fine cu efect pudrat, Bella își poartă numele cu mândrie și este o divă a modei, astfel atribuindu-și un stil unic și creativ. Datorită părului roz, aceasta se bucură de popularitate și succes în toată lumea.

Cunoaște toată păpușile Rainbow High din seria Pacific Coast și alege-o pe cea care este potrivită pentru tine. Fiecare păpușică are propriile accesorii personalizate și pot deveni daruri neprețuite pentru o fetiță pasionată.