O vară perfectă alături de Toyland!

O vară perfectă alături de Toyland!

13.06.2022

Vara este anotimpul preferat al copiilor. Odată cu venirea ei, cei mai măricei se îndreap vertiginos spre marea vacanță, iar cei micuți se pot bucura în voie de timpul cald și activitățile super distractive de sezon. Totuși, atunci când bugetul este limitat iar o vacanță la mare nu încape în program, este imperios necesar să găsim cat mai multe activități econome pentru micii ștrengari ca să se poată bucura de o vară perfectă.

Cu toate că nimic nu poate echivala plaja și apa sărată de mare, totuși putem găsi alternative ingenioase pentru micuți, astfel încât să simtă cu adevărat gustul plăcut al vacanței.

Analizează-ți posibilitățile și dorințele.

În concordanță cu plăcerile personale, îți poți organiza frumos vacanța pentru a nu irosi nici măcar o zi din ea. Scrie un plan de activi tăți pe care îți dorești să le realizezi și notează toate elementele de care ai nevoie pentru fiecare activitate. Dacă îți dorești să practici înotul sau un alt sport, procură din timp tot echipamentul necesar și începe chiar din prima zi. Nu lăsa pentru mai târziu ceea ce vrei să faci acum!

 

La Toyland poți găsi echipament variat de sport: mingi de fotbal, volei, basket, tenis, badminton, diverse accesorii pentru jocuri de exterior, accesorii pentru înot, iar pentru cei mai mici vei putea găsi trotinete, role, skateboard-uri și chiar o gamă largă de biciclete.

Dacă aceste activități sunt reprezentative pentru tine si familia ta, atunci vino in vizita la cel mai apropiat magazin si descopera varietatea minunata de jucarii si accesorii potrivite pentru voi.

 

Atunci cand verile promit sa fie calduroase..

Rareori avem parte de veri ploioase, căci de cele mai multe ori ele ne bucură cu zile senine și soare orbitor. Pentru micuții exploratori, aceste zile călduroase pot fi obositoare iar apa va deveni cu siguranță cel mai bun prieten. Toyland vine în ajutor pentru micuți, căci aici vei găsi o gamă largă de piscine gonflabile pentru ca picii să se poată răcori prin intermediul unui joc super distractiv, iar ca veselia să atingă cote maxime, tot ce trebuie să faci este să instalezi un spațiu de joacă potrivit pentru ei, cu tobogan cu apă, sau lunecușuri. Micuții le vor adora pur și simplu.

Nu trebuie să uităm de ochelarii cu protecție împotriva razelor solare pe care îi vei găsi tot la Toyland.

 

  Când nu mai știi ce să faci...

Se întâmplă uneori ca o zi de vară aparent promițătoare să se schimbe brusc, radical, într-o aversă de ploaie rece și necruțătoare. Ce facem cu micii aventurieri dornici de plimbări, joc în aer liber și înot?

La Toyland găsești o adevărată colecție de jocuri de societate pentru toate vârstele. Neapărat vei găsi ceva care să trezească interesul și micilor exploratori, astfel vor fi motivați să dezvolte logica și abilitățile de gândire, jucându-se în grup, în familie sau chiar împreună cu rudele într-un cerc mare de persoane.

Printre cele mai interesante jocuri de societate, Toyland recomandă:

- Catan

Jocul care te va cuceri. Aici tu poți deveni stăpânul. Jocul dezvoltă gândirea strategică prin faptul că fiecare jucător încearcă prin diverse manevre să obțină cât mai multe terenuri pentru ca in final sa cucereasca insula. Este o metoda interesanta si distractiva de a petrece cateva ore intr-o atmosfera inteligenta, familiala si foarte placuta.

 

- Dixit

Este un joc de intuitie, creativitate, logica si multa imaginatie. Scopul jocului este ca unul dintre jucatori sa extraga o carte si sa spuna un cuvant sau o fraza in legatura cu imaginea de pe cartea sa iar ceilalti jucatori vor alege cartile personale pentru a licita. Se dezvaluie toate cartile si fiecare jucator va trebui sa ghiceasca ce imagine se ascunde in cartea povestitorului.
Dixit va fi un joc perfect pentru familie si prieteni.

 

- Alias

Inteligenta si creativitate la preturi avantajoase. Alias este jocul care iti va imbogati vocabularul si te va ajuta sa socializezi mult mai usor. Scopul acestui joc este de a oferi indiciile potrivite participantilor astfel incat acestia sa poata ghici notiunea explicata. Fiecare cuvant ghicit este un pas spre victorie. Prima echipa care ajunge pe simbolul indicat castiga.   

 

- Turnul instabil

Acest joc este practic cel mai simplu dintre toate. Trebuie doar sa pozitionezi piesele turnului astfel incat sa ridici un turn inalt dupa care fiecare jucator trebuie sa scoata cate o piesa. Fie ca jucati cu zaruri sau liber, jocul va tine in suspans pe toti participantii si va crea o atmosfera interesanta de distractie alaturi de cei dragi.

Pentru mai multe jocuri originale si interesante, accesati link-ul https://www.toyland.md/ro/brands/184?page=4.

In afara de aceste activitati, la Toyland vei fasi neaparat diverse jucarii potrivite pentru micuti si pentru cei mai maricei. De la cele mai simple baloane de sapun, zmeie, avioane, papusi, masinute, seturi de joc pentru doctori, bucatari, seturi de constructie si multe altele pana la adevarate jucarii de logica precum Znatok, Magneticus, Supermag, Lego si altele.

Bonus!!! Pentru o mai bună organizare a vacanței de vară, vă oferim câteva idei suplimentare super interesante pentru micuți.

- Plimbări în aer liber, la zoo, în parcuri cu teren de joacă special amenajat;

- Weekend cu cortul (nu uitați să luați spray împotriva insectelor și multă apă);

- Tabăra de vară - o soluție potrivită pentru părinții care sunt la muncă;

- Centre de creație - sunt activități creative pentru micuți ce vor să se dezvolte și să se distreze constructiv.

Nu lăsa vara să treacă pe lângă tine. Echipează-te rapid cu tot de ce ai nevoie pentru o vacanță superbă și purcede la realizarea viselor tale alături de Toyland!